جدید Sonic Forces مشاهده عکس بزرگتر

Sonic Forces

جدید

9,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

بازی نیروهای سونیک (8) برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

ویژگی ها

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : نیروهای سونیک - Sonic Forces
سازنده : سونیک تیم Sonic Team
ناشر : سگا Sega
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : سکوبازی
زبان : لاتین
ریلیز : نسخه اورجینال CPY کرک شده

توضیحات

مانند هر نسخه‌ی دیگر سونیک، داستان بازی Sonic Forces تنها برای ایجاد بستری برای وقوع حوادث حضور دارد. در Forces دکتر اگمن، دشمن همیشگی سونیک، توانسته است تا با کمک ارتش روباتی خود و همراهی موجودی مرموز به نام Infinite، اکثر نقاط دنیا را به تصرف خود در بیاورد و ارتشی متشکل از دشمنان قدیمی سونیک (شامل Shadow the Hedgehog ، Zavok ،Chaos و Metal Sonic) را تحت فرماندهی خود ایجاد کند. در این میان ناکلز تصمیم می‌گیرد تا با کمک دوستانش جلوی دکتر اگمن را بگیرد و به همین منظور گروه مقاومتی را تشکیل می‌دهد. حال سونیک موظف است تا با کمک یکی از اعضای گروه مقاومت و همچنین سونیک قدیمی (که از بعدی دیگر به کمک او آمده است)، به مبارزه با دکتر رباتنیک برود.

نقد و خرید بازی Sonic Forces

در زمینه گیم‌پلی سازندگان بازی بیش از هر چیز دیگر، از بازی خوش ساخت Sonic: Generations که در نسل قبل عرضه شد الگو گرفته‌اند. مانند Generations، در Forces کنترل هر دو سونیک مدرن و کلاسیک در اختیار گیمر خواهد بود. در زمان بازی کردن با سونیک مدرن مراحل به صورت سه بعدی هستند و دوربین بازی نیز به صورت سوم شخص در خواهد آمد. با کنترل سونیک کلاسیک اما، با مرحله‌هایی دو و نیم بعدی و ساید اسکرولر مواجه خواهیم شد. در طی مراحل بازی هر کدام از دو سونیک به حرکات مختلفی دسترسی خواهد داشت که در بازی‌های قبلی معرفی شده‌اند. برای مثال سونیک کلاسیک به Spin Dash و همچنین Drop Dash که در Sonic Mania معرفی شد دسترسی دارد. علاوه بر دو سونیک مدرن و کلاسیک، شخصیت قابل کنترل سومی نیز در بازی حضور دارد که بازی با وی روند متفاوتی دارد.
برای اولین بار در تاریخ سری امکان خلق و استفاده از شخصیت دلخواه خود به دانلود بازی Sonic Forces اضافه شده است. برای خلق آواتار ابتدا می‌بایست نژاد آن را از میان هفت نوع حیوان مختلف انتخاب کرد که هر کدام از این نژادها قابلیتی مخصوص به خود دارد که هر یک از آن‌ها به نوع خود در طی بازی به کمک گیمر می‌آیند. پس از انتخاب نژاد نوبت به تعیین ویژگی‌های ظاهری آواتار می‌رسد. در اینجا شاهد باز بودن دست گیمر به طرز مناسبی هستیم و طبق نمایش‌های بازی، بخش شخصی‌سازی آواتار دارای عمق قابل قبولی خواهد بود. علاوه بر ضربات عادی که در اختیار سونیک نیز هست، آواتارها به سلاح‌هایی با نام Wispons دسترسی دارند که به طور کلی شامل پتک، آتش افکن، شلاق و موارد دیگر می‌شوند. با انتخاب هر کدام از Wispon ها در دانلود بازی Sonic Forces، قابلیت‌های خاص آن در دسترس آواتار قرار می‌گیرد که می‌توان برای پیش برد مراحل از آن‌ها استفاده کرد. همچنین با پیش روی در مراحل به مرور Wispon ها و آیتم‌های شخصی سازی بیشتری برای آواتار آزاد خواهد شد. نکته‌ای که در این میان می‌توان به آن اشاره کرد این است که با هر بار استفاده از Wispon ها سرعت آواتار کاهش می‌یابد که این موضوع خود در تضاد با ذات بازی و مبتنی بودن آن بر پایه سرعت است.
در بازی Sonic Forces مراحلی وجود دارند که می‌توان در طی آن‌ها مابین سونیک و آواتار سوویچ کرده و از قابلیت‌های هردو برای پیشروی بهره برد. به طور کلی نیز مراحل مشابه آنچه تاکنون در بازی‌های مختلف سونیک دیده‌ایم هستند. افزایش سرعت سونیک با جلو رفتن در هر مرحله، حضور بوست‌ها، حلقه‌های قابل جمع آوری، توانایی‌های خاص و موانع مختلف و همچنین ربات‌های دکتر اگمن و… مانند همیشه در بازی حضور دارند. در زمینه گرافیک بازی به طور کلی قابل قبول به نظر می‌رسد و نمی‌توان نکته منفی یا مثبت در رابطه با آن ذکر کرد. اگرچه‌ سازندگان می‌توانستند با کار بیشتر، گرافیک بازی را بهتر از آنچه اکنون می‌بینیم بکنند اما اکنون نیز گرافیک بازی به اندازه‌ای خوب به نظر می‌رسد که مخاطبان را راضی نگه دارد. موتور بازی Hedgehog Engine 2 است که پیش از این در ساخت Sonic Unleashed و Sonic Generations از نسخه پایه‌ی آن استفاده شده بود.

تصاویری از محیط بازی Sonic Forces

System Requirements
    Minimum
        OS: Windows 7 Service Pack 1
        Processor: Intel i5 5th gen @ 2.7Ghz or AMD A10 7th gen @ 3.0Ghz
        Memory: 4 GB RAM
        Graphics: Nvidia GTX 750 Ti or AMD R7 265
        DirectX: Version 11
        Storage: 18 GB
        Sound Card: Sound: 11 Compatible

0
دیدگاه کاربران
هیچ نظری ارسال نشده
نظر خود را بنویسید
*
*