Nioh Complete Edition مشاهده عکس بزرگتر

Nioh Complete Edition

جدید

24,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

خرید بازی اکشن شاهکار نی‌او برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

ویژگی ها

امتیازات بازی

متا بازی : 88/100
امتیاز سایت IGN : 9.6/10
امتیاز سایت GameSpot : 9/10

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : Nioh Complete Edition
سازنده : Team Ninja
ناشر : Koei Tecmo
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : اکشن نقش آفرینی
زبان : ENG | JPN
ریلیز : CODEX

توضیحات

بعد یک سال انحصار بازی Nioh برای کنسول PS4 این بازی برای PC منتشر شد همچنین تمام بسته‌های الحاقی نسخه‌ی پلی‌استیشن از روز اول برای بازیکنان کامپیوتر در دسترس هستند. بازی  با در اختیار داشتن یک داستان تاریخی و ترکیب آن با دست نوشته مارکو پولو سعی کرده تا دنیای جدیدی را برای مخاطبین به ارمغان بیاورد که در این راه موفق بوده است. همچنین در بخش‌های دیگر نظیر گیم‌ پلی توانسته تا حد زیادی موفق شود و وجود یک سری مشکلات نظیر عملکرد نامناسب هوش مصنوعی سبب شده تا بازی Nioh به یک بازی کامل تبدیل نشود. با این حال نمی‌توان منکر نقاط قوت و ارزش بالای این بازی شد و قطعا تجربه‌ی این اثر بر علاقه‌مندان این سبک واجب است. همان‌طور که در پلی‌استیشن ۴ نیز مشاهده‌ کرده بودید، نسخه‌ی پی‌سی بازی Nioh شامل دو حالت گرافیکی Action و Movie است که با جابجایی بین آن‌ها می‌توانید نرخ فریم یا رزولوشن بهتری به‌دست آورید. در نسخه‌ی پی‌سی بازی Nioh قادر نخواهید بود که تنظیمات گرافیکی و رزولوشن بازی را به صورت جداگانه تغییر دهید، ولی با این حال این نسخه‌ مزایای دیگری را نسبت به پلی‌استیشن ۴ دارد. برای مثال، همه‌ی هفت نوع اسلحه به همراه جادوهای نینجوتسو و اونمیو از همان ابتدای بازی در دسترس بازیکنان پی‌سی قرار می‌گیرد.

نقد و بررسی و خرید بازی Nioh

نسخه Complete Edition بازی Nioh روی پی‌سی دارای یک سری تنظیمات خاص است که از میان آن‌ها می‌توان به Action Mode اشاره کرد که نرخ فریم بازی را روی ۶۰ فریم ثابت نگه می‌دارد. حال اگر از پردازنده گرافیکی برای رزولوشن ۴K برخوردار هستید، می‌توانید به سراغ تنظیمات Movie Mode بروید که از رزولوشن ۴K پشتیبانی می‌کند. جدای از این موارد، خریداران بازی Nioh Complete Edition می‌توانند به سه بسته الحاقی بازی با نام‌های Dragon of the North، Defiant Honor و Bloodshed’s End نیز به صورت رایگان دسترسی داشته باشند. حال در این میان یک نکته جالب وجود دارد و آن هم این است که خریداران بازی روی شبکه استیم، می‌توانند از یک کلاه‌خود جنگی انحصاری به نام Dharmachakra Kabuto استفاده کنند که روی این کلاه جنگی، لوگوی مخصوص بازی‌های کمپانی ولو قرار گرفته و از قسمت بینی و سر این کلاه، بخار خارج می‌شود. نسخه پی‌سی بازی Nioh از ماوس پشتیبانی نمی‌کند. از آن‌جایی که بازی Nioh یک بازی سوم شخص است، اگر از ماوس در کنار کیبورد استفاده می‌شد، به راحتی بازیکنان می‌توانستند از ویژگی‌های آن استفاده کنند. برای مثال در بازی Shadow of War، مبارزات از طریق ماوس و کیبورد به راحتی انجام می‌شود و می‌شد چنین ویژگی‌ای را در Nioh هم که سبک مشابهی دارد، قرار داد.
یکی از تغییرات بزرگ دانلود بازی Nioh Complete Edition مربوط به داستان و سناریو داستانی این بازی است که در نسخه پیشین خود به صورت کامل برگرفته از فیلمنامه‌ای بنام Oni نوشته آکیرا کوروساوا، کارگردان صاحب نام ژاپنی، بوده است و در ابتدا حتی اسم بازی نیز Oni بوده که پس از آن به Ni-Oh و حال Nioh تغییر پیدا کرده است. داستان بازی در اوایل سال ۱۶۰۰ آغاز می‌شود، جایی که شخصیتی مو طلایی و دو رگه (ژاپنی/ انگلیسی) بنام ویلیام آدامس برای تعقیب دشمن مورد نظر خود وارد ژاپن می‌شود. نکته جالب داستان دانلود بازی Nioh Complete Edition، بازه زمانی سنگوکو ژاپن است. جایی که تمامی قبایل ژاپن قبل از متحد شدن با توکوگاوا ایه یاسو و آغاز دوره ادو، با یکدیگر در حال جنگیدن بودند. البته به دلیل تم خاصی که این بازی به خود اختصاص داده است، شاهد نسخه تاریک‌ و بی‌رحم‌تر از این دوره و حتی جنگ سکیگاهارا خواهیم بود.
در بازی Nioh اگر می‌خواهید پا به پای دشمنان لول آپ شوید، می‌بایست مدام به کشتن دشمنان و لول آپ کردن بپردازید. یکی از روش‌های جالب توجه بالا بردن سطح کاراکتر، احضار کردن دشمنان است. در طول محیط یک سری قبر از سامورایی‌های کهن را مشاهده خواهید کرد که با احضار کردن آن‌ها می‌توانید یک دوئل دو نفره ترتیب داده و پس از کشتن‌شان، لباس، پول و XP بدست می‌آورید. سیستم بروزرسانی دانلود بازی Nioh Complete Edition نیز همانند سری سولز است با این تفاوت که بجای بن فایر شما یک سری Shrine در محیط بازی در اختیار دارید. در داخل این Shrineها می‌توانید لول آپ کنید یا آیتم‌های مورد نظر خود را خریداری کنید. همچنین در این مکان قادر به یادگیری یک سری نینجوتسوهای خاص هستید که در طول بازی با استفاده کردن از آن‌ها می‌توانید به دشمنان آسیب جدی‌تری را وارد کنید. جدا از تمامی این موارد می‌توانید با استفاده از آیتم مورد نظر، بازی را به صورت کوآپ یا همکاری چندنفره تجربه کنید.

تصاویری از بازی Nioh

سیستم مورد نیاز بازی Nioh Complete Edition

5
دیدگاه کاربران
  • 1396-08-16

    بازی توسط گروه CODEX کرک شده است. و همچنین بازی بسیار بهینه است.

  • 1396-08-18

    سلام نسخه FitGirl اومده لطفا زود قرار بدید میخوام خرید کنم ممنون

    پاسخ مدیر:

    سلام اضافه شد اما از گروه FitGirl نیست. و هم نسخه اصلی و هم فشرده شامل آپدیت v1.21.01 هست.

  • 1396-08-20

    سلام این رو چرا نذاشتین هفته بیش سه شنبه اومده کامل هستش حتما امروز بذارین توسط این کرک شده crack plaza hitman game of the year edition

    پاسخ مدیر:

    سلام فردا اضافه میشه.

  • 1396-08-24

    سلام تو نسخه فشرده فقط زبان های اضافه حذف شده؟
    از کیفیت بازی و دمو ها چیزی کم نشده؟

    پاسخ مدیر:

    سلام کلا این بازی دوتا زبون بیشتر نداره انگلیسی و ژاپنی غیرقابل حذف هم هستند. از کیفیت بازی هم کمتر نشده فقط فشرده شده.

  • 1396-11-12

    تو اپدیت جدید 1.21.04مشکل هدایت شخصیت توسط موس و کیبرد حل شده

    پاسخ مدیر:

    سلام بله

نظر خود را بنویسید
*
*