ELEX مشاهده عکس بزرگتر

ELEX

4

جدید

9,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

خرید بازی الکس برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

ویژگی ها

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : ELEX
سازنده : Piranha Bytes
ناشر : THQ Nordic
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : اکشن نقش آفرینی
زبان : لاتین
ریلیز : RLD

توضیحات

بازی Elex محصول استودیو Piranha Bytes که ساخت مجموعه‌های Gothic و Risen را در کارنامه‌ی خود دارد، ترکیبی از مکانیزم‌های مختلف از جمله وسایل و تجهیزات تخیلی، جادوهای باستانی و فانتزی و مواردی از این دست است که در محیطی آخرالزمانی بازیکن را غرق در نقش آفرینی و تلاش برای بقا در این دنیای وحشی می‌کند. Elex یک بازی جهان‌آزاد و نقش‌آفرینی است و پیرانا بایتس در توصیف آن از کلماتی مانند «هیجان‌انگیز و سخاوتمندانه» استفاده کرده است. دانلود بازی Elex جاه‌طلبانه‌ترین پروژه تاریخ پیرانا بایتس و نوردیک گیمز تا امروز است. داستان و روایت این بازی که توضیحات کاملی در مورد آن در وب‌سایت تازه تاسیس این بازی نیز موجود است، بیان می‌کند که چگونه یک تمدن پیشرفته در سیاره‌ای به نام «Magalan» به واسطه‌ی برخورد یک شهاب آسمانی به نابودی کامل نزدیک شده و توسط عنصر جدیدی به نام «Elex» که این جسم آسمانی با خود به این سیاره آورده، تمامیت خود را در آستانه‌ی نابودی می‌یابد. این عنصر جدید که شاید بتواند در بازسازی سیاره نیز مفید واقع شود، امکان استفاده از جادو در این دنیا را ایجاد می‌کند که حتی می‌توان از آن در قدرتمندتر کردن تجهیزات پیشرفته‌ی ماشینی نیز استفاده کرد. در این راه بازیکنان باید با ترکیب جادو و تکنولوژی، سعی در بازسازی سیاره داشته باشند و بر مشکلات غلبه کنند.

نقد و خرید بازی ELEX

این دنیا شامل ۵ منطقه‌ی اصلی است که از همان آغاز بازی امکان ورود و دسترسی به همه‌ی آنها وجود دارد که این امر وسعت نواحی قابل گشت و گذار را برای بازیکن بسیار زیاد می‌کند. تنها مانع و مشکلی که برای بازیکنان وجود دارد، حضور موجودات عجیب‌الخلقه و قدرتمندی است که بیشتر در نواحی شلوغ سیاره در حال پرسه زدن هستند. جِت‌پَک خود را آماده کنید و به دل این سیاره بزنید! در مورد سیستم مبارزه‌ی بازی، توسعه دهندگان در جمله‌‌ای اغراق آمیز گفته‌اند که Elex یکی از متنوع‌ترین بازی‌ها در زمینه‌ی انتخاب اسلحه در تاریخ بازی‌های نقش آفرینی محسوب می‌شود! از سلاح‌های اولیه مانند شمشیر، کمان و تبر جنگی گرفته تا سلاح‌های پیشرفته مانند شات‌گان، شعله افکن و پرتاب کننده‌ی پلاسما، همه در بازی وجود دارند. البته نباید فراموش کرد که این‌ها همه قبل از دستیابی شما به قدرت فوق‌العاده‌ی جادو است!
خبر خوب اینکه بازیکن در استفاده از رده و کلاس‌های مختلف محدود نمی‌شود و می‌تواند با شکست دادن مربی خود که مهارت‌ها را به وی میاموزد، به کلاس‌های بالاتر و مورد علاقه خود راه یابد. البته باید در نظر داشت که مربیان تنها شخصیت‌های بازی نخواهند بود که می‌توانید با آنان صحبت دوستانه و مسالمت آمیز داشته باشید، بلکه شخصیت‌های غیرقابل بازی یا NPCها نیز جزو این دسته هستند که مراوده با آنان به نتایج گوناگونی ختم می‌شود و در روند بازی تاثیرگذار خواهند بود. اگرچه شما می‌توانید همه‌ی آنان را به میل خود از میان بردارید، اما مسلما هر عملی عکس‌العملی در پی خواهد داشت!
آغاز بازی با حادثه‌ی سقوط گلایدر شما در کوهستان رقم می‌خورد. شما در دنیایی با قوانینی سرد و با ساختاری نظامی قرار گرفته‌اید و باید به عنوان یک Alb (نژاد روی آن سیاره) به دور از هرگونه احساس و ملایمتی و با تقویت هرچه بیشتر جادو در خود، سعی در تقویت و قدرتمند‌تر کردن خود داشته باشید تا بتوانید در این دنیای خشن زندگی کنید. سرنوشت شما این‌چنین رقم خورده که باید تلاش کنید و سطح خود را ارتقا دهید و به شلاق و کابوسی برای دشمنان خود تبدیل شوید. حالا و پس از سقوط گلایدر خود در کوهستان «Edan»، شما بسیار از خانه‌ی خود یعنی «Xacor» دور هستید و برای اولین بار است که جادوی خالص Elex را در اختیار ندارید و می‌توانید عادی بودن را حس کنید! به دور از مردم خود و تک و تنها در میان دشمنان قرار گرفته‌اید. حالا موقع تصمیم گیری فرا رسیده است. شما باید تصمیم بگیرید که زندگی جدید شما قرار است چگونه سرنوشت این سیاره‌ی آشفته را رقم بزند.

تصاویری از بازی ELEX

System Requirements
    Minimum
        OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
        Processor: Intel Core i5 3570, AMD FX-6350
        Memory: 8 GB RAM
        Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
        DirectX: Version 11
        Storage: 35 GB
        Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

    Recommended
        OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
        Processor: Intel Core i7-4790, AMD FX-8350
        Memory: 16 GB RAM
        Graphics: NVIDIA GTX 1060 3GB, AMD RX 480 4GB
        DirectX: Version 11
        Storage: 35 GB
        Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

0
دیدگاه کاربران
هیچ نظری ارسال نشده
نظر خود را بنویسید
*
*