جدید Middle Earth Shadow Of War Gold Edition مشاهده عکس بزرگتر

Middle Earth Shadow Of War Gold Edition

جدید

30,000 تومان

  • نسخه اورجینال CODEX
  • نسخه فشرده
  • نسخه فشرده ٢
  • نسخه High Resolution Texture Pack

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

خرید بازی سرزمین میانه: سایه جنگ برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

محصولات مرتبط

ویژگی ها

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : سرزمین میانه سایه جنگ - Middle-Earth Shadow of War
سازنده : Monolith Productions
ناشر : WB Games
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : اکشن نقش آفرینی، دنیای آزاد، شمشیری
زبان : لاتین
ریلیز : CODEX

توضیحات

Middle Earth Shadow Of War را می توان دنباله ی عنوان بسیار موفق Middle-Earth: Shadow of Mordor دانست. گیم پلی Shadow Of War علاوه بر داشتن ویژگی‌های جدید نسبت به Shadow Of Mordor المان‌های نسخه قبل را نیز متعادل‌تر کرده است; مانند سیستم مبارزات و سیستم شناخته‌شده‌ی Nemesis . تغییرات بزرگ گیم‌پلی این نسخه بزرگتر شدن جهان بازی، وقوع درگیری‌ها در محیط های بسیار بزرگ‌تر و پیچیده‌تر شدن بازی برای تسلط پیدا کردن بر دشمنان و پیروز شدن بر آن‌ها است. به گفته سازندگان بازی تمامی این تغییرات را می‌توان در یک کلمه خلاصه کرد: بزرگتر. تمرکز اصلی سازندگان بر بزرگ شدن هر چه بیشتر محیط و بیشترشدن تنوع دشمنان بازی بوده‌است.

نقد و خرید بازی Middle Earth Shadow Of War

Nemesis System که مهم‌ترین نوآوری نسخه قبلی بازی بود، این‌بار تغییرات عظیمی را به خود دیده است. این سیستم که از این به بعد با نام Nemesis Fortresses شناخته می‌شود، همچنان نقطه برجسته ی این سری است اما متفاوت‌تر از Shadow Of Mordor. این سیستم در دانلود بازی Middle-earth Shadow of War فقط محدود به کاپیتان‌های قلعه‌های مختلف نیست، بلکه هر قلعه Level مختص به خود را دارد. قلعه‌ها طی نبردها و محاصرات بزرگ به وسیله شما و ارتش‌تان به تسخیر در می‌آید که البته برای این کار باید Overlord یا رئیس قلعه را بکشید. هر قلعه یک رئیس اصلی و چند فرمانده (Warchief) دارد; کشتن هر یک از آن‌ها ضعیف‌تر شدن و آسان شدن کار شما برای نسخیر قلعه را در پی خواهد داشت . نکته حائز اهمیت در این مراحل عدم توانایی تکرار آن‌هاست. در صورتی که در مراحل شکست بخورید هیچ چیز به قبل باز نمی‌گردد و به لطف سیستم Nemesis Fortresses قلعه ای که در تصرف آن شکست خورده‌اید قوی تر شده و کار شما سخت‌تر هم خواهد شد.

یکی دیگر از تغییرات گیم پلی دانلود بازی Middle-earth Shadow of War، تغییر درخت مهارت‌های بازی است که Skill ها و Wraith ability (قدرت های روحی) جدیدی به خود می‌بیند. در این نسخه نه تنها میتوانید با پیشرفت در طول بازی مهارت‌های مختلفی را آزاد کنید، بلکه خواهید توانست تغییراتی نیز در آن‌ها ایجاد کنید. به عنوان مثال مهارت‌هایی که به مهارت شکار شما ربط دارند را در نظر بگیرید; در صورتی که سبک بازی مخفی‌کارانه را انتخاب کنید خواهید توانست در Skill های مختلفی که برای آن آزاد می‌شوند به تناسب این سبک بازی تغییراتی بدهید. وسیع شدن حهان بازی باعث شده مهارت‌های حرکتی Talion بیش از پیش قابل ارتقاء باشد. شاخه‌ی مربوط به این مهارت‌ها Eleven Agility نام دارد که با آزاد کردن آن میتوانید سریع‌تر از دیوارها بالا بروید و پرش کنید. قطعا Skill‌های حرکتی به همین مورد محدود نخواهند شد و مواردی مانند Double Jump هم با توجه به بزرگ شدن بسیار زیاد جهان بازی شاهد خواهیم‌بود.
گرافیک بازی در نسخه قبل جزو نکات قوت بازی به حساب می آمد و قطعا دانلود بازی Middle-earth Shadow of War هم از این قائده مستثنی نیست. کیفیت تکسچرها از نسخه قبل هم بهتر شده اند مخصوصا اگر با پلتفرم PC آن را تجربه کنید که مانند نسخه قبل گزینه‌های گرافیکی متعددی در دسترس شما خواهد بود. فریم ریت بازی طبق نمایش‌هایی که از آن مشاهده کردیم در نسخه کنسولی روی ۳۰ قفل شده است و به جز چند مورد اندک افت فریمی در آن‌ها دیده نشد.طراحی شخصیت‌ها مخصوصا Talion بسیار خوب کار شده است و حال و هوای LORD of THE RINGS را برای شما زنده می‌کند. البته از این نکته نباید غافل شد که در دانلود بازی Middle-earth Shadow of War با یک بازی با جهان بسیار بزرگ روبه‌رو هستیم و وجود باگ‌های گوناگون هم جزء جدا نشدنی این دست از بازی‌هاست. شاید SOW جزو بهترین عناوین نسل هشتم از لحاظ بصری نباشد اما با توجه به جهان فوق العاده بزرگ بازی از این حیث جزو عناوین خوب این نسل به شمار می اید.
مسلما هر جا که نام Troy Baker در میان صداگذاران یک عنوان باشد، می توان بدون توجه به مسائل دیگر موفقیت آن را در این بخش تضمین کرد! کسی که در نقش Talion بدون شک بار دیگر هنر خود را به رخ همگان خواهد کشید. طبق تریلر‌های منتشر شده با توجه به دنیای حماسی بازی صداگذاران هم کار سختی را برای ایفای نقش خود داشته اند که البته کاملا هم از پس آن برآمده اند. موسیقی بازی در نسخه قبل با وجود استفاده از ترک‌های مناسب و هیجان انگیز بعد از مدتی نسبتا تکراری می‌شد. امیدواریم در این نسخه این مشکل هم مانند مشکلات جزئی نسخه قبل برطرف شده باشد تا یک عنوان بی نقص را تجربه کنیم.

تصاویری از محیط بازی Middle Earth Shadow Of War

سیستم مورد نیاز بازی Middle Earth Shadow Of War

5
دیدگاه کاربران
  • 1396-07-21

    نسخه فشرده: بر پایه نسخه اورجینال CODEX هست و شامل High Resolution Texture Pack نیست. (ریلیز CorePacks)
    نسخه فشرده ٢: بر پایه نسخه اورجینال CODEX هست و شامل High Resolution Texture Pack نیست. (ریلیز FitGirl)
    توجه داشته باشید هنگامی که High Resolution Texture Pack بر روی بازی شما نصب باشد سیستم بسیار قوی تری برای اجرای آن نیاز دارید.

  • 1396-07-22

    سلام نصب بازی آسان هست بعد بازی بهینه هست مثل شماره اولش

    پاسخ مدیر:

    نصب بازی راحت هست / بله بازی بسیار بهینه هست حتی از شماره اول هم بهینه تره

  • 1396-07-27

    فرق این نسخه اخر که حجم خیلی بالایی داره چی هست؟

    پاسخ مدیر:

    نسخه 4K هست که برای سیستم های فوقع العاده قدرتمند هست و زیاد کیفیتش هم ار نسخه استاندارد بالاتر نیست

  • 1396-08-15

    برای High Resolution Texture Pack چه سیستمی نیاز است

    پاسخ مدیر:

    سلام حدود 8 گیگ گرافیک میخواد

  • 1396-08-23

    نسخه اورجینال چه مزایایی دارد؟ میشه در نسحه اورجینال انلاین بازی کرد؟

    پاسخ مدیر:

    سلام خیر توضیح دادم درباره نسخه اورجینال

نظر خود را بنویسید
*
*