Sniper Elite 4 Deluxe Edition (Steam Backup) مشاهده عکس بزرگتر

Sniper Elite 4

جدید

18,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

خرید  بازی  Sniper Elite 4 برای pc

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

محصولات مرتبط

ویژگی ها

مشخصات بازی

عنوان بازی : تک تیرانداز نخبه ٤ - Sniper Elite 4
سازنده : Rebellion Developments
ناشر : Rebellion Developments
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : تیراندازی سوم شخص, مخفی کاری
زبان : لاتین

سایر مشخصات محصول

نکته مهم : گروه REVOLT بازی Sniper.Elite.4.V1.4.1 را برای بازی آنلاین کرک کرد.

توضیحات

تک تیرانداز نخبه ٤ / Sniper Elite 4

Sniper Elite 4 دنباله‌ای مستقیم بر سومین قسمت این مجموعه بازی است که دو سال پیش منتشر شد و مانند وارثان خود مورد استقبال منتقدها و مخاطب‌ها قرار گرفت. شخصیت اصلی بازی Karl Fairburne است که این‌بار دیگر گذاشته موهایش بلند شوند زیرا قرار است در «کشور زیبایی‌ها» به مبارزه با فاشیست‌ها بپردازد و به حزب مقاومت ایتالیا کمک کند تا در جنگ جهانی دوم، فاشیسم را در کشور خود از بین ببرند. اینکه از چهار سال پیش، هر دو سال یک‌بار یک بازی در این مجموعه منتشر می‌شود و هر کدام داستان یک شخصیت خاص را دنبال می‌کنند تا در این پیش درآمدها احتمالا به داستان V2 برسند، همگی نشان از برنامه‌ریزی دقیق سازنده برای مجموعه بازی خود دارد که ثابت کرده می‌تواند بازی سودآور و جیب پرکنی نیز باشد؛ ولی این مهم نیز اهمیت دارد که چه‌طور این داستان‌ها قرار است به یک‌دیگر ربط پیدا کنند تا به V2 برسند؛ شاید هم واقعا اهمیتی نداشته باشند! فقط سال به سال داستان با یک شخصیت جلو می‌رود و احتمالا آن‌قدر برای سازنده پول می‌آورد که در نهایت شاهد عرضه‌ی سالانه آن خواهیم بود؛ در شهر‌های مختلف با بهانه‌‌های مختلف برای تکه‌پاره کردن دشمن!

در بازی اگر چکمه‌های سرباز‌ها را هدف بگیرید چهار احتمال وجود دارد: ممکن است قلق اسلحه‌ی مورد نظر باشد و تیر شما به سر هدف بخورد و شاهد صحنه آهسته حرکت گلوله و سپس تکه‌پاره شدن دشمن باشید! ممکن است تیر به همان قسمت از پای هدف اصابت کند و شاهد آن صحنه‌ آهسته دل‌برانه نباشید و هدف سیفون را بکشد و بمیرد، ممکن است فقط پا ضربه ببیند و هدف زنده بماند و با شما مبارزه کند! و اگر خیلی بدشانس باشید، ممکن است تیرتان کلا خطا رود. به‌شخص پیشنهاد می‌کنم بیشتر سعی کنید گزینه‌ی اول را به‌اجرا درآورید تا به نشانه‌گیری چکمه، از ریشه به سر یک‌جا منهدم کنید تا ظلم و ستم نیز در کل از صحنه‌ی هستی حذف شود؛ چیزی که غیرممکن است…!

در Sniper Elite 4، به جزییات توجه بسیار بیشتری نسبت به بازی قبلی شده و در هر زمینه بازی پیشرفت‌های به‌سزایی داشته. با توجه به معدود نمایش‌های بازی، جزییات دید X-Ray بسیار بیشتر شده و خبر خوش این است که اکنون در انفجار‌ها، مبارزات تن‌به‌تن و با سلاح سرد نیز می‌توانید جزییات شکستن استخوان‌ها و پخش شدن خون و دیگر محتویات را تماشا کنید! بازی در همان سبک سوم شخص دنبال می‌شود که در آن هدف گیری با اسلحه تک‌تیر، دید مخاطب اول شخص می‌شود و از درون دوربین اسلحه می‌توانید روبه‌روی خود را ببینید. مبارزات تن‌به‌تن و با سلاح سرد بازی بسیار طبیعی‌تر از پیش کار‌ شده‌اند، و هم‌اکنون دیگر قابلیت‌ مخفی کاری با بالا و پایین رفتن از ساختمان‌ها نیز به بازی اضافه شده تا نه‌تنها یک تک‌تیرانداز باشید، بلکه یک پارکور کار مبتدی نیز باشید.

تصاویری از محیط بازی تک تیرانداز نخبه ٤ / Sniper Elite 4

System Requirements

    Minimum
        OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 Or 64-bit Windows 10
        Processor: Intel CPU Core i3-2100 or AMD equivalent
        Memory: 4 GB RAM
        Graphics: AMD Radeon HD 7870 (2GB) Or NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB)

    Recommended
        OS: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8.1 Or 64-bit Windows 10
        Processor: Intel CPU Core i7-3770 Or AMD equivalent
        Memory: 8 GB RAM
        Graphics: Nvidia GPU GeForce GTX 970 / AMD GPU Radeon RX 480

5
دیدگاه کاربران
  • 1396-04-14

    سلام .
    چند تا dvd هست.

  • 1396-04-15

    این بازی برای افلاین کرک شده؟

    پاسخ مدیر:

    بله

  • 1396-05-16

    کرک این بازی واسه آفلاین ،چه جور باید کپی شه ،ایا استیم نیاز داره!!!!؟؟؟

    پاسخ مدیر:

    سلام کرک افلاین هست

  • 1396-06-02

    سلام خسته نباشید میخواستم بدونم انلاین هم میشه بازی کرد تو این نسخه که دارید یا باید اورجینال تهیه شه

  • 1396-07-11

    سلام. من این بازیو از سایت شما خریدم. این نسخه رو چه گروهی کرک کرده؟

    پاسخ مدیر:

    STEAMPUNK

نظر خود را بنویسید
*
*