Dishonored 2 مشاهده عکس بزرگتر

Dishonored 2

جدید

19,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

Give a Name

بازی اکشن ماجراجویانه بی‌آبرو ۲ برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

ویژگی ها

امتیازات بازی

متا بازی : (PC) 86/100
امتیاز سایت IGN : 9.3/10
امتیاز سایت GameSpot : 8/10
امتیاز سایت Steam : 7/10

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : بی‌آبرو ۲ - Dishonored 2
سازنده : استودیو آرکین Arkane Studios
ناشر : بتزدا Bethesda Softworks
تاریخ انتشار دیتا : 2016
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : اکشن-ماجرایی، مخفی‌کاری
ریلیز : STEAMPUNKS

سایر مشخصات محصول

نکته مهم : این بازی مجهز به قفل دنوو بود اما توسط STEAMPUNKS کرک شد.

توضیحات

 بی‌آبرو ۲ یک بازی ویدئویی در سبک اکشن، ماجراجویی و رازآلود است که توسط Arkane Studios توسعه یافته است و بوسیله کمپانی Bethesda منتشر شد. این بازی دنباله‌ای بر قسمت اول بی‌ابرو به شمار می‌رود. قسمت اول این بازی یکی از بهترین بازی‌های نسل گذشته بود که توجه گیمرهای سرسخت سبک مخفی‌کاری را به خود جلب کرده بود. داستان بازی بسیار پیچیده است و گیمر حداقل باید 2 بار بازی را به اتمام برساند تا داستان آن را کامل درک کند، خوشبختانه این بار 2 شخصیت قابل بازی در Dishonored 2 خواهیم داشت که اولی "Corvo" یعنی شخصیت اصلی نسخه‌ی قبل بود و دومی "Emily" است یعنی دختری که در نسخه‌ی قبل وظیفه داشتید تا او را پیداکرده و نجات دهید این بار نیز برگشته است، بازی در ۱۱ نوامبر ۲۰۱۶ برای مایکروسافت ویندوز، پلی‌استیشن ۴ و اکس‌باکس وان عرضه شد.

نقد و بررسی بازی Dishonored 2

هر کدام از شخصیت های این بازی دارای سلاح ها و قابلیت های مختلفی می باشند که گیمر باید با توجه به سبک بازی خود یکی از کارکتر ها را انتخاب کرده و مراحل را به پایان برساند. شما در این بازی راه های زیادی برای به پایان رساندن مراحل در اختیار دارید، شما می توانید مراحل را مانند یک شبح و بدون دیده شدن و ریختن قطره ای خون به پایان برسانید و یا می توانید تمامی دشمنانتان را از دم تیغ بگذرانید. خلاقییت و استعداد در این بازی حرف اول را میزند، بازی و قابلیت های آن بستگی به هوش و ذکاوت هر گیمر دارد و شما برای به پایان رساندن بازی باید هوش و ذکاوت خود را به چالش بکشید.

تصاویری از محیط بازی Dishonored 2

System Requirements
    Minimum
        OS: Windows 7/8/10 (64-bit Versions)
        Processor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 Or Better
        Memory: 8 GB RAM
        Graphics: NVIDIA GTX 660 2GB/AMD Radeon HD 7970 3GB or better
        Storage: 60 GB

    Recommended
        OS: Windows 10 (64-bit Versions)
        Processor: Intel Core i7-4770/AMD FX-8350 Or Better
        Memory: 16 GB RAM
        Graphics: NVIDIA GTX 1060 6GB/AMD Radeon RX 480 8GB or better
        Storage: 60 GB

6
دیدگاه کاربران
  • 1396-03-20

    چه عجب بالاخره کرک شد . مردم از بس صبر کردم . نسخه ی یک این بازی بهترین بازی تو سبک مخفی کاری بود .
    این STEAMPUNKS دیگه چه گروهیه ؟؟؟ بازی بدون مشکل اجرا میشه یا کرکش معتبر نیست ؟؟؟ لطفا سریع جواب بدید زودتر بخرم.

    پاسخ مدیر:

    سلام گروه معتبری هست بازی بدون مشکل اجرا میشه.

  • 1396-03-31

    سلام من بازی رو خرید نصب کردم کرک هم ریختم وقتی اجرا میکنم لودینگ میشه (دایره آبی میاد روی موس)
    و بازی جرا نمیشه دیگه میشه راهنمایی گنید؟
    رمم 16
    گرافیک4
    هم نویدیا دارم هم amd

    پاسخ مدیر:

    سلام باید از جدیدترین نسخه ویندوز 10 استفاده کنید بعد از کرک FIX استفاده کنید.


    از اینجا این کرک رو دانلود کنید. Dishonored 2 v1.77.5.0+ [MULTI5] PlayFix v2

  • 1396-04-02

    ممنون مشکلم حل شد
    تشکر از شما و وب سایت خوبتون

  • 1396-04-13

    سلام وقتی روی بازی کلیک می کنم صفحه سیاه باز می شود بعد بسته می شود باید چیکار کنم نسخه فیت گیرل است

    پاسخ مدیر:

    سلام اطلاع ندارم چون نسخه ما برای خود گروه SteamPunk هست و اورجیناله


    اما برای کرک های این گروه باید از جدیدترین ورژن ویندوز 10 استفاه کنید و همچنین برنامه استیم هم نصب کنید و یک اکانت هم بسازید و یکبار اجراش کنید.

  • 1396-08-16

    ببخشید رم من 4 است به من این بازی می خوره

    پاسخ مدیر:

    سلام خیر

  • 1396-11-19

    سلام. من بازی رو خرید ونصب کردم. بازی اجرا میشه .فقط مشکل سیو دارم. چطور باید بازی رو سیو کنم؟

    پاسخ مدیر:

    سلام f5 باید بزنی هر جا خواستی سیو کنی در صورتی مشکل داری به شماره تلگرام پیام دهید تار اهنمایی شوید

نظر خود را بنویسید
*
*