The Surge مشاهده عکس بزرگتر

The Surge

1

جدید

3,000 تومان

افزودن به لیست دلخواه

بازی اکشن موج خروشان برای کامپیوتر PC

  • نسخه فیزیکی بازی (سی دی کی اشتراکی)

    شامل:بکاپ بازی/آموزش ویدیو/اجرای بازی به صورت اشتراکی (یک فایل +آموزش ارسال میشود.)

  • سوالی دارید ؟

    در مورد این محصول سوالی دارید ؟ با پشتیبانی فروشگاه ما تماس بگیرید ، در خدمتتان هستیم
  • پرداخت در محل

    هزینه محصول در زمان تحویل محصول دریافت می‌گردد.

  • گارانتی

    تمام محصولات این فروشگاه داری 7 روز گارانتی تعویض هست.

ویژگی ها

آپدیت و DLC

آپدیت بازی :
بسته های الحاقی (DLC) :

مشخصات بازی

عنوان بازی : The Surge
سازنده : Deck13 Interactive
ناشر : Focus Home Interactive
تاریخ انتشار دیتا : 2017
پلتفرم : کامپیوتر – PC
سبک بازی : اکشن نقش آفرینی
زبان : لاتین
ریلیز : CODEX

توضیحات

سرانجام نسخه نهایی عنوان The Surge در تاریخ ۱۶ می ۲۰۱۷ برای کاربران شبکه استیم منتشر شد. در بازه زمانی‌ای که بازی در آن جریان دارد، مشکلات زیست محیطی مثل افزایش دما به حد بحران رسیده‌اند و حال وظیفه یکی از کمپانی‌های مذکور به اسم CREO این است که در زمینه کنترل این مشکلات فعالیت کند و برای مثال با ارسال موشک‌هایی به فضا و انتشار مواد شیمیایی خاص، دمای کره زمین را به تعادل برساند. شخصیت اصلی بازی وارِن نام دارد که پس از پشت سر گذاشتن دورانی سخت، وارد شرکت CREO می‌شود تا بتواند در آنجا کار کند. اما پیش‌نیاز فعالیت در این مجموعه، مجهز شدن به یک نوع لباس خاص است که وارن در ابتدای کارش، باید تحت فرایندی به این لباس مجهز شود.با این حال همه چیز آنطور که انتظار می‌رفت پیش نرفته و دستگاه‌هایی که وظیفه وصل کردن لباس به بدن وارن را داشتند، به درستی عمل نمی‌کنند و در نتیجه وارن دچار مشکلات اساسی شده و بی‌هوش می‌شود. زمانی که وارن به هوش می‌آید، خودش را داخل لباس مخصوص و رها شده در یک اسقاط‌گاه پیدا می‌کند. طبیعتا فردی که چنین اتفاقاتی برایش رخ می‌دهند، سوال‌های زیادی در ذهن خواهد داشت و وارن هم برای پیدا کردن جواب این سوال‌ها، روانه کارخانه CREO می‌شود.

همانطور که احتمالا از توضیحات داستان بازی متوجه شده‌اید، وارن نه یک جنگجوی تمام‌عیار است و نه تجهیزات جنگی خاصی دارد. لباسی که او بر تن دارد، در اصل مخصوص کار طراحی شده است و یک اسلحه جنگی نیست. با این حال وارن برای زنده ماندن، باید با استفاده از همین لباس با دشمنانی که معلوم نیست چرا قصد جانش را دارند، مبارزه کند و زنده بماند. از طرفی دیگر، برخلاف بازی‌های نقش‌آفرینی مشابه در The Surge خبری از فروشگاه یا حتی فروشنده دوره‌گردی نیست که بتوانید از او سلاح یا زره بخرید. اما خب به هر حال یک بازی نقش‌آفرینی بدون سلاح‌ها و زره‌ها جدید هم به هیچ دردی نمی‌خورد! سازندگان برای این منظور سراغ ایده جالبی رفته‌اند که یکی از نوآوری‌های بازی هم محسوب می‌شود. در طول بازی با انواع و اقسام دشمنان روبرو خواهید شد که برخی صرفا ربات بوده و برخی هم انسان هستند. جالب اینکه شاهد یک سری دشمنان نیز خواهیم بود که می‌توانند خودشان را به اشکال مختلفی درآورده و حسابی شما را با حملات‌شان شگفت‌زده کنند. دشمنان بازی مانند شما به لباس‌های خاصی مجهز شده‌اند که به لطف آن‌ها قادر به ارتقای لباس خودتان یا پیدا کردن تجهیزات جدید خواهید بود.

در بازی The Surge طبق وعده‌های سازندگان، شاهد انواع و اقسام سلاح‌ها و زره‌ها خواهیم بود. برای مثال شما می‌توانید از اسلحه‌های سبک ولی سریع استفاده کرده یا اینکه سراغ سلاح‌های بزرگ بروید که سرعت پایینی دارند ولی می‌توانند در هر ضربه آسیب زیادی به دشمن وارد کنند. از طرفی دیگر این مساله در مورد زره‌ها هم صدق می‌کند و شما می‌توانید وارن را به زرهی سبک مجهز کرده و سرعت‌عمل وی را افزایش دهید یا اینکه کند بودن را به جان خریده و با استفاده از زره‌های سنگین، شخصیتی بسازید که قادر به تحمل ضربه‌های بیش‌تری است. در کل بازی سعی نخواهد کرد با استفاده از کلاس‌های رایج بازی‌های این سبک شما را محدود کند و در بیش‌تر به‌تان آزادی عمل می‌دهد تا بتوانید شخصیتی بسازید که کاملا هم‌سو با سبک بازی شما است.

تصاویری از محیط بازی The Surge

System Requirements
    Minimum
        OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
        Processor: AMD FX-8320 (3,5 GHz) / Intel i5-4690K (3,5 GHz)
        Memory: 8 GB RAM
        Graphics: 1 GB, AMD Radeon R7 360 / NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
        DirectX: Version 11
        Network: Broadband Internet connection
        Storage: 15 GB

    Recommended
        OS: Windows 7/8/10 (64-bit)
        Processor: AMD FX-8370 (4,0 GHz) / Intel Core i7-3820 (3,6 GHz)
        Memory: 16 GB RAM
        Graphics: 4 GB, AMD Radeon RX 480 / NVIDIA GeForce GTX 970
        DirectX: Version 11
        Network: Broadband Internet connection
        Storage: 15 GB

0
دیدگاه کاربران
هیچ نظری ارسال نشده
نظر خود را بنویسید
*
*